Center Apartman Budapest

Center apartman Budapest
Apartman Budapest hírlevél
Az e-mail címeket bizalmasan kezeljük, soha nem adjuk át másoknak. Csak olyan hírlevelet küldünk, ami hasznos (olcsó szállás) ajánlatot tartalmaz. Érdemes feliratkozni!
Aktuális programok és klub ajánló


Ha talált megfelelő apartmant, kérjük minden esetben az online szállás foglalási rendszerünket használva adja le foglalását! Center Apartman Budapest e-mail és telefonszám:
info@cabudapest.hu
+36 30 269 9660Rendkívül alacsony főszezoni árak! Nem emeltük meg árainkat a Forma 1 és a Sziget Fesztivál idejére sem! Igazán olcsó luxus szállások már 9000 Forint/éj/apartman-tól, nézze meg az Akciós ajánlatainkat! A kiadó apartmanok ideális szálláshelyek rövid budapesti városnézéshez igen kedvező áron. Ingyenes WIFI internet az összes apartmanunkban.Szállás foglalási akciónk folyamatosan érvényes bármely apartman honlapunkon történő online foglalása esetén:
Minden 7. éjszaka ingyenes!
Center apartmanok partnerei
Kiadó apartmanok Európa Kulturális Fővárosában. Olcsó szállás foglalás Pécsen a belvárosban, közel az EKF Pécs 2010 programok helyszíneihez:
Kiadó apartman Pécs belváros

Akciós és last minute szállás Budapesten

Ebben a menüpontban listázzuk az összes kedvezményes árú ill. last minute szállás ajánlatunkat. Az összes apartman minden akciós ajánlatát megtalálja listázva az alábbi táblázatokban. Ha a főoldalon található Apartman keresést használja, a találati lista már az összes kedvezményt tartalmazza, így sokkal gyorsabban átláthatja a kedvezményeket. Érdemes megnézni viszont a Csomag szállás ajánlatok menüpontot, ahol olyan speciális ajánlatokkal is találkozhat, amit más manüpont alatt nem talál meg.
A hetedik nap kedvezmény ezekre az akciós és last minute szállás ajánlatokra is érvényes, és kereséskor kedvezményként megjelenik a listázott apartmanok áraiban!

Jelenleg nincs csomag szállás ajánlatunk. Kérjük látogassa meg később ezt a menü pontot, vagy nézze meg az akciós és last minute szállás ajánlatainkat!