Center Apartman Budapest

Center apartman Budapest
Apartman Budapest hírlevél
Az e-mail címeket bizalmasan kezeljük, soha nem adjuk át másoknak. Csak olyan hírlevelet küldünk, ami hasznos (olcsó szállás) ajánlatot tartalmaz. Érdemes feliratkozni!
Aktuális programok és klub ajánló


Ha talált megfelelő apartmant, kérjük minden esetben az online szállás foglalási rendszerünket használva adja le foglalását! Center Apartman Budapest e-mail és telefonszám:
info@cabudapest.hu
+36 30 269 9660Rendkívül alacsony főszezoni árak! Nem emeltük meg árainkat a Forma 1 és a Sziget Fesztivál idejére sem! Igazán olcsó luxus szállások már 9000 Forint/éj/apartman-tól, nézze meg az Akciós ajánlatainkat! A kiadó apartmanok ideális szálláshelyek rövid budapesti városnézéshez igen kedvező áron. Ingyenes WIFI internet az összes apartmanunkban.Szállás foglalási akciónk folyamatosan érvényes bármely apartman honlapunkon történő online foglalása esetén:
Minden 7. éjszaka ingyenes!
Center apartmanok partnerei
Kiadó apartmanok Európa Kulturális Fővárosában. Olcsó szállás foglalás Pécsen a belvárosban, közel az EKF Pécs 2010 programok helyszíneihez:
Kiadó apartman Pécs belváros

Olcsó szállás Budapest

A Center Apartman Budapest tulajdonosi csoport 2005 óta foglalkozik szállás kiadással a belváros legjobb részein.
Teljesen felszerelt és bútorozott apartmanokat kínálunk Budapest belvárosában turisztikai szálláshelyként max. 30 napos tartózkodással. Elsősorban azon vendégeinknek ajánljuk apartmanjainkat, akik néhány napra keresnek kiadó szállást fizetővendéglátás keretében.
Az összes lakás jutalékmentes árai a legversenyképesebb szállások között vannak Budapesten.
Kedvező áraink a belvárosi panziók és 3-4 csillagos hotelek lista árainál 40-60%-kal olcsóbbak. Az apartmanok a Budapesti frekventált részéin luxus hotelek szomszédságában helyezkednek el. A budapesti hostel áraknál csak kicsit magasabb összegért egy teljesen berendezett lakást kaphat.

Budapesti apartmanjainkról

Az összes budapesti szállásunk egy vagy két szobás, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba és WC tartozik hozzá. A konyhában minden fontosabb edény, evőeszköz, tányérok, poharak megtalálhatóak. Az összes lakás tágasabb, mint a legtöbb hotel szobája. Kanapé, fotelek, asztal, székek minden szállásunkon alapfelszereltség. A lakások elegáns és modern stílusban felújítottak, igényesen kialakítottak, jó elhelyezkedésűek, közel a metróhoz, turista látványosságokhoz, üzletekhez, éttermekhez.
Az általunk kínált összes kedvező árú budapesti szállás listája: Szállások

A szállások árazása

Az apartmanok áraképzése több tényezős. Az apartmanok adatlapjain rögzítet mindenkori listaárak az adott lakás érvényes árai. Ezen listaárak Húsvét, Forma-1, Sziget Fesztival, Karácsony, szilveszter időszakban magasabbak is lehetnek. Az akciós és last minute árak napról napra változhatnak. A lakás ára, ill. a devizanem foglaláskor kerül rögzítésre.

Ingyenes szolgáltatások szállásainkban


A szállás foglalás menete

Kérjük minden esetben próbáljon meg online szállást foglalni a honlapunkon keresztül. Csak abban az esetben tedd meg ezt e-mailben, ha valamilyen probléma vagy kérdés merülne fel közben, vagy speciális kérésed lenne. Szintén kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy a foglalási szándék leadása után 12 órán belül a foglalását lezárhatjuk, tehát, amennyiben lehetséges a foglalást véglegesítjük. A 12 órán belül elfogadott és visszaigazolt szállás lemondási feltételei a szeződéses feltételek x. pontjában rögzítettek.

Foglalás menete
A legegyszerűbb ha a nyitó oldal szabad apartman keresőjét használja.Itt kell megjelölni az érkezés és távozás napját és a személy számát. A Keres gombra kattintva megkapja a szabad foglalható budapesti apartmanok listáját. Az listázott apartmanok mellett megtalálhatóak a szállás teljes - érkezéskor fizetendő – árát, melyet már semmilyen más egyéb költség vagy adó nem terhel. Az egyes apartmanokra kattintva megtekintheti az adott lakás adatlapját részletes leírással, adatokkal. Foglalását a Foglalj most! gombra kattintva a foglalási lap kitöltése után tudja elküldeni. Az automatikus leválogatáskor a teljes összeg tartalmazza az akciós árakat, minden kedvezmény automatikusan megjelenik az árban (az ingyenes hetedik nap kedvezmény is). Az egyes apartmanok adatlapjain megtalál minden lényeges adatot, képeket, árakat, térképet.
A foglalásokat beérkezi sorrendben dolgozzuk fel. Az egyes foglalások visszaigazolása legkésőbb 12 órán belül megtörténik. A foglalást véglegesítő visszaigazolásban küldünk pontos információt a lakások címéről és a csengőszámról, ill. főbb pályaudvarokról, repülőtérről való megközelítési lehetőségekről.

Minimális foglalás

A minimális foglalás két vagy három éj. Általában hétköznap kettő, hétvégén pedig három éjszaka a minimálisan foglalható időtartam. Két napos hétvégi foglalást csak 8 nappal az aktuális hétvége előtt fogad el az online foglalási rendszer.

Akciók, kedvezmények

7 napos foglalás esetén csak 6 nap árát kell kifizetni, ez egy hét esetén ~15% engedményt jelent. Ez a kedvezmény csak egyben leadott foglaláskor érvényes, nem lehet kettő vagy több foglalást összevonni ezért a kedvezményért.

Amennyiben több apartmant szeretne lefoglalni azonos időben, érdeklődj a speciális kedvezmény iránt! Természetesen ilyen esetben is jár a 7 napos kedvezmény.

Last minute szállás Budapesten

Ezen árak eltérnek az adott apartman lista áraitól. A kedvezményes árak listáját itt találja meg:
Last minute apartmanok

Érkezés és távozás

Alapesetben az apartmant 13:00 órától lehet elfoglalni, és 11:00 órakor kell elhagyni. 13:00 óra után bármikor lehetséges átvenni a szállást, késő éjjel is, természetesen felár nélkül. 13:00 óra előtt (leghamarabb reggel 8 órakor)csak abban az esetben lehet átvenni az apartmant, ha az előző vendég nem aznap hagyja el a szállást. A szállásokat 11:00 órakor el kell hagyni. Amennyiben aznap nem érkezik új vendég lehetőség van a lakás későbbi időpontban való elhagyására is. A lakást legkésőbb 19 óráig minden esetben el kell hagyni. További tartózkodás feár ellenében lehetséges. A fentiek értelmében a 11 óra utáni távozás a következő vendég érkezésének függvénye, így azt garantálni nem tudjuk, de lehetőségeinkhez mérten biztosítjuk azt, vagy a csomagok biztonságos elhelyezését.

Fizetési feltételek

Jelenleg nem kérünk sem előleget, sem foglalót, sem bankkártya adatokat a foglaláskor. A szilveszteri, Új Évi időszak foglalását azonban csak foglaló ellenében fogadjuk el. A foglaló mértékéről és határidejéről az ajánlatban tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Fizetés készpénzben, érkezéskor a foglaláskor rögzített valutanemben. A Center Apartman Budapest csoportba tömörült tulajdonosok a hazai fizetőeszköz mellett az Eurot fogadják el fizető eszközként. A végösszeget a foglaláskor rögzített valutanemben kell megfizetni. Átváltásra az érkezéskori MNB deviza középárfolyamán van lehetőség. Kérjük érkezéskor legyen Önnél elég készpénz, mivel a kulcsokat csak a teljes bérleti díj kiegyenlítése után áll módunkban átadni!

Nincs szabad apartman?

Amennyiben nem talált szabad apartmant Budapesten, partnereinken keresztül biztosan tudunk segíteni a szállás keresésben. Lépjen velünk kapcsolatba!
E-mail: info@cabudapest.hu
Tel.: 0036302699660

Ha bármilyen kérdés van a foglalással kapcsolatban, vagy bármilyen egyéb információra van szüksége, a Center Apartman Budapest csoport készséggel áll rendelkezésére.