Center Apartman Budapest

Center apartman Budapest
Apartman Budapest hírlevél
Az e-mail címeket bizalmasan kezeljük, soha nem adjuk át másoknak. Csak olyan hírlevelet küldünk, ami hasznos (olcsó szállás) ajánlatot tartalmaz. Érdemes feliratkozni!
Aktuális programok és klub ajánló


Ha talált megfelelő apartmant, kérjük minden esetben az online szállás foglalási rendszerünket használva adja le foglalását! Center Apartman Budapest e-mail és telefonszám:
info@cabudapest.hu
+36 30 269 9660



Rendkívül alacsony főszezoni árak! Nem emeltük meg árainkat a Forma 1 és a Sziget Fesztivál idejére sem! Igazán olcsó luxus szállások már 9000 Forint/éj/apartman-tól, nézze meg az Akciós ajánlatainkat! A kiadó apartmanok ideális szálláshelyek rövid budapesti városnézéshez igen kedvező áron. Ingyenes WIFI internet az összes apartmanunkban.



Szállás foglalási akciónk folyamatosan érvényes bármely apartman honlapunkon történő online foglalása esetén:
Minden 7. éjszaka ingyenes!
Center apartmanok partnerei
Kiadó apartmanok Európa Kulturális Fővárosában. Olcsó szállás foglalás Pécsen a belvárosban, közel az EKF Pécs 2010 programok helyszíneihez:
Kiadó apartman Pécs belváros

Csomag szállás ajánlatok Budapest

Ebben a menüpontban olyan csomag szállás ajánlatok foglalhatóak, amelyekben a szállás díja egy nem közvetlenül a szállással összefüggő plusz ingyenes szolgáltatással egészül ki. (Pl.: buszos városnézés Budapesten, dunai hajós városnézés, vacsora, koncert- , színház- vagy opera jegy, fürdő belépő, stb.)
Az érvényes plusz szolgáltatás az ajánlat szövegében van megjelölve, az másra át nem cserélhető, ill. pénzbeli megváltására nincs lehetőség (amennyiben ez az ajánlatban nincs másként megjelölve). Az érvényes plusz szolgáltatás piaci áron történő megváltására a szálláshely szolgáltató önhibáján kívüli hibás vagy hiányos szolgáltatás, vis major esetén van lehetőség. Szálláshely szolgáltatónak minősül a Center Apartman Budapest oldalain kínált kereskedelmi szálláshelyet üzemeltető lakástulajdonos vagy megbízottja.

A csomag szállás ajánlatok árai úgy vannak megállapítva, hogy az nem lehet magasabb, mint az adott apartmanra vonatkozó aktuális időszak lista ára. Az időszaki lista árak az apartmanok adatlapjának alján lévő táblázatban tekinthetők meg.

A csomag ajánlatok nem vonhatóak össze más kedvezményekkel, discount kártya, törzsvendég kártya, más egyéb kedvezményre jogosító szórólap, stb. a csomag ajánlatok igénybe vétele során nem használhatók fel (hacsak ez az ajánlatban nincs másként megjelölve).
A csomag szállás ajánlatra a hetedik nap kedvezmény nem érvényesíthető, ill. a csomag ajánlatban foglalt napok nem tartoznak bele az általános 7. nap kedvezmény körébe.
Egy példa: Amennyiben Ön egy 6 napra szóló csomag ajánlatot foglal, de 8 napot szeretne tartózkodni a szálláson, a foglalási rendszer nem adja ki a 7. nap ingyenes általános kedvezményt.

A csomag ajánlat foglalhatósága csak a Csomag szállás ajánlatok Budapest menüpontból érhető el, ill. csak erről a menü pontról érvényes. A csomagajánlatok elérhetőségét az adott lakás telítettsége befolyásolhatja. Amennyiben a lakás egy adott időszakban már foglalt, az ajánlat erre az időszakra nem vehető igénybe. A foglalásokat itt is beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Az előbb érkezett foglalás előnyt élvez a később leadott foglalással szemben.

Az online foglalások utólagos korrekciójára nincs lehetőség, azt csak a foglalás törlésével és egy új online foglalással tudja helyesbíteni. A törléssel történő helyesbítés elkerülése érdekében kérjük foglalás előtt olvassa át a kiválasztott lakás adatlapját.

A nem a csomagajánlatok menüpontról indított foglalások esetében a csomagajánlatra vonatkozó árakat és kiegészítő szolgáltatást nem áll módunkban érvényesíteni. A foglalások módosítására itt sincs lehetőség csak törlés és újra foglalás során.

Jelenleg nincs csomag szállás ajánlatunk. Kérjük látogassa meg később ezt a menü pontot, vagy nézze meg az akciós és last minute szállás ajánlatainkat!