Center Apartman Budapest

Center apartman Budapest
Apartman Budapest hírlevél
Az e-mail címeket bizalmasan kezeljük, soha nem adjuk át másoknak. Csak olyan hírlevelet küldünk, ami hasznos (olcsó szállás) ajánlatot tartalmaz. Érdemes feliratkozni!
Aktuális programok és klub ajánló


Ha talált megfelelő apartmant, kérjük minden esetben az online szállás foglalási rendszerünket használva adja le foglalását! Center Apartman Budapest e-mail és telefonszám:
info@cabudapest.hu
+36 30 269 9660Rendkívül alacsony főszezoni árak! Nem emeltük meg árainkat a Forma 1 és a Sziget Fesztivál idejére sem! Igazán olcsó luxus szállások már 9000 Forint/éj/apartman-tól, nézze meg az Akciós ajánlatainkat! A kiadó apartmanok ideális szálláshelyek rövid budapesti városnézéshez igen kedvező áron. Ingyenes WIFI internet az összes apartmanunkban.Szállás foglalási akciónk folyamatosan érvényes bármely apartman honlapunkon történő online foglalása esetén:
Minden 7. éjszaka ingyenes!
Center apartmanok partnerei
Kiadó apartmanok Európa Kulturális Fővárosában. Olcsó szállás foglalás Pécsen a belvárosban, közel az EKF Pécs 2010 programok helyszíneihez:
Kiadó apartman Pécs belváros

Foglalás és számlázás

Amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése van a foglalással vagy számlázással kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Foglaláskor lehetősége van megjegyzést küldeni, abban is leírhatod kéréseit, de a későbbiekben a foglalási azonosító számra való hivatkozással is küldhet e-mailt.

Center Apartmanok Budapest e-mail cím:
info@cabudapest.hu

Center Apartmanok Budapest telefonszám:
+36 30 269 9660

Center Apartmanok Budapest fax:
+36 1 206 11 44

Linkcsere és hiba jelentés

Linkcserével és a honlappal kapcsolatos kérdesekkel, ill. hiba bejelentéssel kérjük keressen meg bennünket az alábbi e-mail címen:
webmaster@cabudapest.hu